Avís | Aviso

Avís | Aviso
=> Versió en català (la primera part de l'entrada)
=> Versión en castellano (a continuación del texto catalán)

dimarts, 9 de setembre de 2014

Pit o cuixa? --- ¿Muslo o pechuga?

[Entrada 61]

Pit o cuixa?


Quan et creues amb un noi (o noia), què és el primer que et mires? Què t'atreu més? La cara? Els ulls? La boca? El pit? Els braços? Les parts més baixes? El paquet?...

Ho he preguntat més d'un cop i les respostes han estat ben diverses, ben variades, i no he estat capaç de treure'n cap conclusió. Molts d'ells m'han reconegut que, igual com em passa a mi, depèn de l'estat d'apetència sexual, és a dir, del calent que estigui. Generalment quan miro culs i paquets m'indica que vaig necessitat de sexe.

Sens dubte, no és una cosa constant, tinc temporades que miro a una part del cos i altres que que miro a una altra. Avui en dia el primer que em miro d'un noi és conjunt del cos, diguem-ne l'aspecte general, el tipus, i a continuació la cara. Si tot plegat m'agrada, m'interesso pels pectorals... i només miro més avall quan la meva libido m'ho demana. Clar que tot plegat és força més fàcil aquests mesos en què la calor ens acompanya i duem poca roba, especialment a les platges. En temps de fred es complica i mirar segons què es fa més difícil, però això és un altre tema.

De tota manera, si en alguna reunió d'amics esteu avorrits, se us acabat el tema de conversa i la cosa està dispersa proveu de treure aquest tema, veureu com s'anima el galliner i la de rialles que produeix: Pit o cuixa?

Tingueu ben clar, elles també s'apuntaran a comentar-ho.

Una abraçada.


¿Muslo o pechuga?


Cuando te cruzas con un chico (o chica) ¿qué es lo primero que miras? ¿Qué te atrae más? ¿La cara? ¿Los ojos? ¿La boca? ¿El pecho? ¿Los brazos? ¿Las partes más bajas? ¿El paquete?...

Lo he preguntado más de una vez y las respuestas han sido muy diversas, muy variadas, y no he sido capaz de sacar de ello ninguna conclusión. Muchos de ellos me han reconocido que, al igual que me pasa a mí, depende del estado de apetencia sexual, es decir, de lo caliente que esté. Por lo general cuando miro culos y paquetes me indica que estoy necesitado de sexo.

Sin duda, no es algo constante, tengo unas temporadas que miro a una parte del cuerpo y otras en que miro a otra. Hoy en día lo primero que miro de un chico es conjunto del cuerpo, digamos el aspecto general, el tipo, y luego la cara. Si todo me gusta me intereso por los pectorales... y sólo miro más abajo cuando mi libido me lo pide. Claro que todo eso es bastante más fácil estos meses en que el calor nos acompaña y llevamos poca ropa, especialmente en las playas. En tiempos de frío se complica y mirar según qué resulta más difícil, pero eso es otro tema.

De todos modos, si en alguna reunión de amigos estáis aburridos, se os acabado el tema de conversación y la cosa está algo dispersa intentad sacar este tema, veréis como se anima el cotarro y la de risas que produce: ¿Muslo o pechuga?

Tenedlo bien claro ellas también se apuntaran a comentarlo.

Un abrazo.

4 comentaris:

 1. Jo el primer que miro és el cul, el cul!, no ho puc remeiar, Josep, i de vegades em giro (dissimuladament, és clar) per seguir contemplant aquesta meravella de la naturalesa (beneïts pantalons texans!, haha). Encara que, òbviament, l'aspecte general també és important. També miro molt les mans. A l'entrada anterior parlaves de la cara, però penso que les mans també diuen molt de la persona, expliquen la seva vida, fins i tot les mans poden ser molt sensuals. Ufff, i el clatell, que per aquí anomenem totizo, això sí que em aixeca passions, haha. Bé, i ja em vaig amb els meus parafílies a un altre lloc, hahaha. Una forta abraçada, Josep.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sens dubte m'he oblidat de les mans. De fet, les mans per si soles són tot un tema. A veure si sóc capaç de dedicar-li el proper text... Clar que també he obviat els peus, el coll, el clatell, els canells, la cintura, els turmells, els genolls, etc. dels quals no en penso fer un text específic, però tens raó, les mans tenen molta importància... No oblidem que la Quiromància, que és tot un altre tema, veu en les mans la vida d'una persona. Però no avancem esdeveniments.

   Moltes gràcies per l'aportació del teu comentari.

   Una abraçada.

   Elimina
 2. Desde tiempos inmemoriales mis 'diositos' se caracterizaron siempre primero por ser muy bonitos de cara que es lo que me llama más la atención. Después viene todo lo demás, pero no me importa que tenga lindo físico o sea flaquito, que tenga un culito redondo y paradito o lo tenga caído y sin forma o que tenga una gran pija o una pequeñita. Para ser un verdadero 'diosito' tenés que ser lindo. Es condición sine qua non... jeeeeeeee...
  Besos!

  ResponElimina
  Respostes
  1. No lo dudes, coincido contigo en la importancia de la cara, quizás por eso le dediqué justamente el post que precede a este en este blog. Sin duda las facciones de la cara son fundamentales para la mayoría de nosotros, recuerdo que hace poco vi en televisión un documental de casi una hora dedicado a ese tema: la belleza de la cara. Pero me parece que un cuerpo no es tan solo una cara... Mi pregunta és otra: ¿Muslo o pechuga? :)

   Muchas gracias por la aportación de tu comentario.

   Un abrazo.

   Elimina